130 – Nöjessommaren 2015

Overkligt-Avsnitt130När vi tog semester i juli hade vi inte räknat med att även sommarvädret skulle göra det. Men så blev det – istället för att bada med badring och bygga sandslott flydde vi in i overkligheten.  Så när solen nu tittar fram passar vi på att släppa en solstolskompatibel sommarspecial. Tillsammans med Oskar Wolontis från Hazelight och den oberoende spelexperten Mikael Zethelius summerar vi vad vi har sett och spelat under de gångna månaderna. Närmare bestämt:

Spel
Everybody’s Gone to the Rapture
Batman: Arkham Knight
Blues and Bullets
King’s Quest

Film
Terminator Genisys
Jurassic World
Mission Impossible: Rogue Nation
Fantastic Four
Inside Out
7 Days in Hell

TV
Halt and Catch Fire
Wet Hot American Summer
True Detective, säsong 2
Republikanernas presidentdebatt

 • Tommy Nolberg

  Hej, Härligt att höra från er igen. Väldigt bra, mysigt och givande avsnitt, som oftast. Stort plus till att ni har specat upp spel/film/tv i ”show notes”, jag insåg inte förrns jag såg det nu hur mycket jag saknade det på de gamla avsnitten. Tänk, möjligheterna detta skapar framöver – När jag sitter en kväll och som vanligt funderar på vad jag skall titta på så är det bara att kika in här och scrolla igenom era tidigare avsnitt och se vad som poppar upp. Det borde ju kunna ge bra uppslag till sevärda saker.

  Sen skulle jag vilja avsluta med en liten önskan/stilla fundering. Måste ni ha utron på varje avsnitt? Alltid när jag lyssnar (och detta borde gälla för fler än mig), så stänger jag av så snart jag inser att ni sagt sista ordet – alltså precis i början på utrot. Det gör att min kära podcastspelar tror att jag har lite kvar att lyssna av detta avsnitt och raderar det inte från min ”feed”, vilket gör att jag sedan måste göra detta manuellt. Må vara ett ”I-landsproblem” men även de är ju problem som bekant.

  Chip och hej

 • Hej Tommy!

  Vi ska göra ett försök med ordentliga show notes under hösten!

  Vad det gäller outro; Jag tycker att det är del av upplevelsen, vi valsar er tillbaka till verkligheten. I stället för att stänga av så fort musiken rullar, ta tillfället i akt att koppla av för att sakta men säkert bryta den Overkliga transen så du kan fortsätta med vardagen 🙂

  Fred och Kärlek,
  Måns

 • Erik Pantzar

  När börjar hösten? Saknar er 😀