137 – Spelexperter och bonuspappor

Overkligt-Avsnitt137I veckans avsnitt är den oberoende spelexperten Mikael Zethelius gäst. Det blir ett samtal som tar avstamp i Paris Games Week, gör ett kort uppehåll i Contradiction och når Zelda: Tri Force Heroes innan pausen.

Därefter gör vi ett kort uppehåll och kommer tillbaka med speldatordrömmar och avslutar med att diskutera var The Daily Show och Last Week Tonight befinner sig i dagsläget.

  • Christian Milton

    Hej. Här är datorn ni söker. Byggde ihop en likadan själv efter samma krav. Tyst, liten och extremt kraftfull. Chassi Ncase M1, moderkort: Asrock Z97E/AC, CPU: I7 4790k, Minne:Corsair Vengeance Pro DDR3 2400MHz 2x8GB, GPU: EVGA GTX 980TI Superclocked, Nätagg: silverstone sfx (viktigt med sfx formfaktor för att få plats med långa grafikkort) Kylning: Fractal design kelvin s24. (byt ut fläktar till corsair sp120 quiet ed… Jag har satt vattenblock på grafikkortet också som kyls i samma loop men det är valfritt. Det är jättelätt så bli inte avskräckt om du inte hållt på med vattenkylning innan. Den är liten som en skokartong och i stort sett ljudlös från ett par meter bort. Jag spelar nya spel i 4k 60fps. Ssd hårddisk i valfri storlek också såklart.. Tack för en jättebra pod

  • SimonF

    Kul att du ska skaffa dig en ordentlig dator Måns. Jag som icke-konsoll-frälst byggde min PC 2012, så den börjar säcka ihop nu tyvärr.

    Christians förslag nedan ser väldigt bra ut.