138 – Ett vadderat rum med Christer

Overkligt-Avsnitt138Väntan är över! Efter ett drygt års tystnad är vår egen Christer Engström tillbaka, beväpnad med anekdoter som spänner över alltifrån livsomvälvande erfarenheter till Interstellar-aktiga vardagsbetraktelser och svårt TiVo-missbruk! På spelfronten slår Victor fast att norrmän inte kan skapa skräck i och med besvikelsen The Park och innan dess Among the Sleep, och Johan har duschat med papporna i Shower With Your Dad Simulator 2015. När det vankas film bockar vi av sömniga Spectre, bitvis småroliga Spy och omåttligt starka The Look of Silence.

  • Spelet Christer snackade om som ett ”cabin in the woods” där man tittar på foton, etc, är Serena http://store.steampowered.com/app/272060

  • Magnus Hallström

    Genuint glädjande att du är tillbaka Christer! Fantastiskt. Roligt också att du trätt över till den andra sidan av livet- Där har jag varit i snart fem år och finner mig själv allt mer leta efter spel som jag kan spela tillsammans med barnen- blir intressant att följa hur du tar dig an det där. välkommen tillbaka!

  • SimonF

    Ett mycket skönt avsnitt, många skratt! Tack för tipset rörande dokumentären Johan! Såg The Act of Killing efter att du tipsade om den när det begav sig. Och ja, helt klart bland det bästa jag sett i filmväg. Ser nu framemot att se The Look of Silence.

    Kan ju också säga att Phoenix Wright nyligen hade en rätt oskön avstickare i kollaborationen mellan Level 5 och Capcom som blev Phoenix Wright vs. Professor Layton. Ruggigt segt och intetsägande spel. Och då är jag ett fan av båda spelserierna. Spelar just nu Ace Attorney: Investigations 2 med hjälp av en emulator och en fanöversättning då den bara gavs ut i Japan. Ryktet säger att det spelet underligt nog är ett av de bästa i hela serien. Ska bli spännande att se vad det blir!