156 – Lögn, förbannad lögn och Steam-statistik 

Overkligt-Avsnitt156När den oberoende spelexperten Mikael Zethelius dyker upp är den sunda kritiken inte långt borta. Veckans avsnitt är inget undantag, då Mikael hugger ner Twilight Princess HD med mästersvärdet och sätter en kula i Superhots narrativ. Victor har tagit en promenad genom Layers of Fears hemsökta herrgård och Johan har spänt pianosträngen i Hitman. Dessutom avhandlar vi den nya Ghostbusters-trailern, kritiken av House of Cards nyanseras och säljstatistiken på Steamspy granskas.

  • Christian Nyman Gomez

    Asså det blev rörigt. Wii versionen är spegelvänd då Link vanligtvis är vänsterhänt.

  • Pontus Nyberg

    Med tanke på Layers of Fear och tavlorna som upprepade sig uppfattade jag det som att man går tillbaka hela tiden och därför upprepar sig tavlorna.

  • Martin Johansson

    Håller helt med i Hitman och Splinter Cell-diskussionen! Tråkigt att det strömlinjeformas såpass hårt att de går ifrån kärnan i spelserierna.. Absolution gjorde mig ordentligt besviken men nya Hitman har gett tillbaka gnistan igen 🙂 Även Splinter Cell är en spelserie jag håller kärt, med Chaos Theory i topp. Just i fallet med Absolution så irriterade jag mig på att banorna smälte samman, visst fanns det flera sätt att genomföra uppdragen på, men början och slutet var alltid detsamma.