164 – Den overkliga samtiden och framtiden

Overkligt-Avsnitt164Veckans avsnitt spretar åt alla håll och kanter. Särskilt på spelfronten där vi dukar upp en anrättning bestående av allt från Logitechs lyxmus G900, till svensk, pixlig 90-talsnostalgi, spel med halvfärdiga Akira Kurosawa-manus som fond och inte minst bländverket Uncharted 4: A Thief’s End. På film- och tv-fronten nystar vi i när det kan vara en bra idé att se föstapersonsrykaren Hardcore och förförs av sekteristdramat The Path. Slutligen lyfter vi den existensiella frågan om vad Overkligt ska vara efter den första juni. En fråga som vi behöver er hjälp att besvara…!

  • Adam

    Tack for annu ett bra avsnitt och tusen tack till Johan for vad du har gjort med overkligt. Tycker det ar javligt trist att du ska sluta men kan forsta att annat tar over i livet. Kommer sakna din entusiasm for peka-klicka och aventyrsspel, allt Japan, arkadmaskiner, pixarfilmer och mycket mer, men framforallt de manga insiktsfulla och intressanta diskussioner du tillfor overkligt. Jag hoppas att du inte kommer lamna mediabruset helt? Ni maste gora ett Johan-specialavsnitt innan det ar dags att saga hejda.

    For ovrigt, sa hoppas jag att overkligt kommer fortsatta i minst 164 avsnitt till, jag har inga specifika onskemal pa formatet men uppskattar verkligen de fria diskussionerna ni har, det kanns alltid valdigt genuint.