168,5 – Inför Overkligt 3.0

Måns Ortner och Victor Leijonhufvud vaknar så ur sin flera månader långa dvala – ringrostiga, men med pigga planer för en ny säsong…

Måndagen den 3 oktober inleder Overkligt nämligen fas 3.0, som innebär en större familj samt ett fördjupat fokus på kreativitet och skapande! Veckans halva avsnitt innehåller en mer detaljerad redogörelse.

Till dess tar vi gladeligen emot tankar, idéer och konstruktiv kritik på den ständiga mailadressen respons@overkligt.se!

 • SimonF

  Härligt att ha er tillbaka! Ser framemot den nya säsongen.

 • Andreas Drottz

  Yeay!! Skulle vara kul att höra vad ni tycker om ”Stranger Things” om ni hunnit se den. Känns väl som ett plagiat utav ”Beyond two souls” som var ett fantastiskt spel i mina ögon

 • knubbsel

  yay! gillar helt klart era planer för podden =)

 • Lundberg

  Kul att ni är tillbaks!
  Eftersom lite feedback efterlystes så ska ni få det. Det känns som att ni går i tron om att era lyssnare vill höra intryck om de senaste spelen, filmerna eller serierna. Vad säger att ni måste leverera det? För min del räcker det om ni snackar om underhållningsmedia överhuvud taget. Spelar liksom ingen roll om det är ett spel från 2006 eller en film från 30-talet. Har ni inte sett eller spelat något så kan ni väl bara leverera spaningar, analyser eller snacka nyheter. Ni behöver inte vara rädda att tappa lyssnare bara för att ni spårar ur och spinner vidare på andra saker, för det är nog ingen risk. När jag lyssnade fick jag intrycket att särskilt Johan blev stressad och orolig när när övriga deltagare spårade iväg för mycket.

  Sedan märks det ju också om ni gör nått ni inte trivs med. Resultatet blir lidande och det tjänar ingen på.
  Tror jag har sagt det här tidigare också, men det är inte så kul att lämna feedback heller om man inte får feedback tillbaks. Måns var väl hyfsat aktiv på forumet, men övriga såg jag inte ofta där, eller i kommentarsrutorna heller för den delen. Hur ska man veta att ni tar del av och tar åt er av det man skriver ifall det inte besvaras på något vis?

  Nu låter ju detta inlägg rätt neggit, men jag hade ju inte bemödat mig med att skriva om jag inte tyckte om podden. Den nya inriktningen ni beslutat att ta tror jag är helt rätt och jag ser verkligen fram emot att höra det nya formatet. Lycka till!

 • Wehooo

  Håller med, vill väldigt gärna höra vad de har att säga om stranger things.
  Det är också en tydlig koppling till X-men. http://www.vox.com/2016/8/5/12375808/stranger-things-xmen-134-jean-grey

  Sen vill man höra vad de har att säga om säsong två av Mr Robot.

 • Peter Moore

  Ser fram emot nya sasongen, men ar det egentligen sa svart att sitta ner en timme i veckan o snacka lite? no offense =) Hoppas ni fortsatter!