171 – Det här är… Verkligt

Christer Engström är tillbaka för säsongen! I ett avsnitt helt tillägnat den hårda verkligheten filosoferar han med Victor Leijonhufvud om Marlon Brandos unika livsöde och den tärande konsten att vara skådespelare, men också att förstå kriminellas psyken. Christer och Victor har dessutom båda sett Westworld – en ny HBO-serie om framtidens brutala verklighetsflykter…

 • knubbsel

  Visdom: Känner du dig 100% pepp – ge 80.. Känner du dig 40% – gå inte dit.
  Otroligt bra! Om man bara fått det här budskapet några dagar tidigare.. men tack ändå! =)

 • Jag är väl inte lyrisk över ert nya format kontra det ni hade tidigare, men jag respekterar att ni har andra förutsättningar jämfört med när ni skapade podcasten för några år sedan. Avsnitt 169 gick att lyssna på, avsnitt 170 stängde jag av efter en kvart och avsnitt 171 var… briljant! Dynamiken mellan Victor och Christer är unik och fångar mig som lyssnare till den grad att jag kom för sent till min dotters utvecklingssamtal på förskolan för att jag var tvungen att lyssna klart på avsnittet.

  Hoppas denna konstellation, varken mer eller mindre, uppstår i åtminstone några avsnitt i framtiden igen!

 • Johan Landerholm

  Samtalet mellan Christer och Victor är verkligen superfängslande. Christer beskriver en o-ver.. verklighet som är helt olik min. Jag är ingenjör, jobbar med mjukvaruutveckling för inbyggda system.

  Tack för ett väldigt intressant samtal, härligt att höra Victor och Christers historier.

 • Gnaegge

  Jag har 17min kvar att lyssna… Vill inte riktigt att det ska ta slut bara. Helvete va bra det blir mellan er två. Så mysigt, familjärt på nåt sätt och fyllt av livserfarenheter från hela färgspektrat. Kort och gott, Magiskt!!
  Tack Christer, Tack Victor