182 – Småmardrömmar och spökskal

Victor Leijonhufvud sätter sig ned med kollegan och snackpåsen Mikael Zethelius för att beta av nöjesutbudet på sistone. I spelskörden innebär det alltifrån Little Nightmares och Resident Evil 7 till  nya Prey och diverse Switch-titlar. De båda har också sett Ghost in the Shell anno 2017 – en film som provocerar till het debatt…

 • Andreas Drottz

  Jaaa! Riktigt njuter av att se att det är närmare 2 timmar långt. Härlig lyssning för en stressad småbarnsfar. Kul att ni nämner Prey, har bara testat demot och fick Biochockvibbar.

 • Mattias Österholm

  Bioshock i rymden är System Shock 😉

 • Pontus Valentino Hildingsson

  Kanon avsnitt! Intressant hur Victor som spelat ungefär lika mkt av Prey som jag har tycker att det känns som om dem plockat massa komponenter från moderna spel medans jag under mina första timmar reagerat på hur mkt sent 90-/ tidigt 00-tal det känns. Tack för all underhållning än en gång!

 • Thore Skogman

  Tyvärr ett av de sämre avsnitten av podden. Skulle kanske kunna jämföras med ett spel som släpps på tok för tidigt innan det är klart.

  Givetvis är det en fråga om smak vad för samtalsämnen osv man uppskattar men de här känns det mest som man famlar efter halmstrån att prata om. Ingen struktur i vad som skall tas upp samtidigt som Victors analytiska drag som han skämt bort oss med tidigare lyser med sin frånvaro.

  En rörig pod med bra innehåll klarar sig på sitt innehåll till viss del och en väl strukturerad pod med ok innehåll klarar sig på just strukturen. Tyvärr känns det som detta avsnitt med kom ut för att ett avsnitt skulle komma ut. Personligen väntar jag hellre tills man kan få till en ordentlig pod.

  Men ni skall ha tack ändå. Uppskattar verkligen podden som har övervägande väldigt hög nivå med några få hål i vägen här och där.

 • jesper

  Referensen till andra världskriget är väl just det havet av skor. Tror det till och med finns kvar som utställning i auschwitz, ett berg av skor.