183 – Inavel med A Way Out och Rain of Reflections

Måns och Victor ger sina högst personliga perspektiv på årets E3-yra – med fokus på det de kan bäst just nu: sina egna spel. Äntligen är hemlighetsmakeriet över och katten ute ur säcken – Josef Fares spelstudio Hazelight har utannonserat sitt debutspel A Way Out, som Måns jobbar på. Samtidigt har Victor visat livstecken från sitt cyberpunkrollspel Rain of Reflections med en ny s.k. ”story trailer”. Jonatan Järpehags soundtrackmusik återfinns på Spotify här.

 • knubbsel

  Tackar! Ska bli kul att höra mer =)
  A Way Out kommer bli en hit, helt klart!
  Tydligt fokus på couch co-op, välpolerat och snyggt.
  Efter Brothers så litar jag på Josef.

  Rain Of Reflections trailern var jag inte alls såld på tyvärr. Däremot så tycker jag att allt man kan läsa på hemsidan om spelet låter bra, och inget av det unika med spelet visas i trailern direkt. Tyvärr för era grafiker så såg jag dessutom den snyggaste cyberpunkspeltrailern jag någonsin sett samma dag: The Last Night.

  Men jag vill ändå, såklart, höra mer om eran kamp att skapa spel!
  Kämpa på =)

 • Daniel Sjoholm

  Harligt att ha er tillbaka, grymt avsnitt! Vore kul om ni kunnat gora en djupdykning i arets e3 ocksa, jag tror det ar manga av oss lyssnare som har det som en arlig tradition att lyssna pa er e3 genomgang =) Hade varit kul att lyssna pa era asikter om nya xbox, de nya spelen osv.