201 – Ragequitta inte

Milstolpen med avsnitt 200 är uppnådd. Nu står vi här, på andra sidan.

Och därmed har det blivit dags att blottlägga kärnan och möta brännpunkten.

Det tar emot att behöva göra dig besviken, men det här är inte ett sedvanligt avsnitt. Avsnitt 201 är inte den värmande oas om våra glädjeämnen spel, filmer, tv-serier och eskapism som vi hade önskat.

Det här är istället ett hudlöst, rentav smärtsamt uppriktigt samtal, där Victor och Måns öppnar upp till fullo och berättar varför Overkligt länge varit så oförtjänt oberäkneligt och en skugga av sitt forna jag.

Victors tillägg:

”Ingenting varar för evigt. Personligen behöver jag bryta negativa mönster, och vända nedåtgående trender. Jag behöver göra ett tvärt avslut, för att något nytt ska få en ärlig början.

Min blick är fäst på nya horisonter. Jag vill våga vidare, dit – men bara ifall du följer med! Om det hörs vi inom kort.

Först, dags för reflektion. Vad tar du med dig från resan med Overkligt? Vad har du uppskattat mest? Vad har drivit dig att fortsätta lyssna? Vad har varit mindre lyckat?

Det är nu du måste göra dig hörd! Skriv av dig till respons@overkligt.se, så läser jag, och lär. Och så hörs vi snart igen, i en annan form, någon ny stans…”

Måns tillägg:

”Jag vill tacka er lyssnare för att jag har fått vara en del av den älskvärda, overkliga gemenskapen. Jag vill även tacka mina kumpaner Johan, Victor och Christer. Det är med en tår i ögat som vi nu säger farväl till varandra, för att förhoppningsvis mötas snart igen.”